top of page
ZuiderLicht.jpg

Reviews en ervaringen 

van onze deelnemers

De waarachtigheid van Zijn wie je echt Bent

Onze deelnemers zijn unaniem en telkens weer verwonderd en enthousiast over de programma’s die wij bieden en gaan met een next level gevoel van een complete-Ik en een vergroot Bewust-Zijn naar huis.

Lees hieronder de reacties over Helen met Bewustzijn en Universeel Zijn. Je kunt ook zelf een review achterlaten via het formulier onderaan. 

Helen met Bewustzijn

Erkende CRKBO 6daagse Opleiding Energetisch Werken

Overzicht van onze opleidingen & trainingen

Helen met Bewustzijn

Erkende CRKBO Opleiding Energetisch Werken

SM_UZ copy.jpg

Universeel ZIJN

Los te boeken Verdiepingsdagen

ONZE DEELNEMERS ZEGGEN

"Een aanrader voor ieder die in korte tijd door wil groeien naar een Hoger Bewust ZIJN en lichter leven."

Over Helen met Bewustzijn

"Een aanrader voor ieder die in korte tijd door wil groeien naar
een Hoger BewustZIJN en lichter leven."

Compacte  Nieuwe Tijdsopleiding opleiding waarin ik in korte tijd veel kennis en ervaring heb opgebouwd op het gebied van Subtiel energetisch werk.  In deze opleiding heb ik geleerd om toegang te krijgen tot mijn oneindige potentieel en grootsheid.

"Ik doe wat ik voel dat het juiste is, met meer vertrouwen
dan ooit, met de juiste intentie. EN het werkt.
"

Energetisch coachen, je hogere zelf, het allergrootste goed, ik had er helemaal niets mee. En toch bleef de cursus me door het hoofd spoken. Ik volgde de cursus in 2019 en vergat hem deels ook weer door wat er nog meer op mijn pad kwam. Maar het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen hebt…

"Niet zoveel woorden meer nodig om verandering bij

anderen in gang te zetten"

Het mooiste wat ik uit de training heb gehaald is dat ik niet zoveel woorden meer nodig heb om verandering bij anderen in gang te zetten. Het transformeren van lijden, pijn, trauma, en andere onprettige ervaringen kan heel subtiel en met grote lichtheid. Met de juiste intentie gebeurt er al heel veel. Het heeft mij enorm verrijkt.

"Ik wil mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld."

Ik voel en weet dat ik me verder wil ontwikkelen op dit pad na het ervaren van het Boost je Veerkracht. Ik had daar een ervaring van "zie je wel dat het zo is, dat heb ik altijd geweten". Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld, dit gaan uitdragen.

ONZE DEELNEMERS ZEGGEN

"Een prachtige verdieping in mezelf, een rijke vibratie in mijn cellen en een doorbraak in gedrag vanuit Eenheid".

Over  Universeel ZIJN

"Wat een bijzonder fijne dag van Universeel ZIJN. Woorden schieten tekort om de ervaringen van deze dag uit te drukken."

Inspirerende wetenschap over het ontstaan van alles. Een prachtige verdieping in mezelf, een rijke vibratie in mijn cellen en een doorbraak in gedrag vanuit de Eenheid. Bijzonder geschikt, ook als je (nog) niet de opleiding Helen met Bewustzijn hebt meegemaakt.

"Yesss. Een dag die aanvoelt als een cadeautje aan jezelf. Als een ontdekking: ik ben veel meer dan dat..."

Een moment van reflectie en stilstaan bij wat er werkelijk toe doet. Iets waar ieder van ons naar verlangt: met gelijkgestemden percepties, gevoelens en ervaringen delen en durven de échte levensvragen te stellen. Top! 

"De stroom ervaren waar we met de gehele schepping naartoe bewegen, was vandaag voelbaar, zichtbaar en hoorbaar in al mijn cellen."

Als je NIET een hele dag bezig wilt zijn met liefdevol bewustzijn. Als je niet wilt ervaren dat je veel meer bent dat wat je vaak over jezelf vertelt en denkt, én meer dan dat, én nog veel meer dan dat. Als je NIET de plek wilt ervaren die jij inneemt in de stroom waar we met de gehele schepping naartoe bewegen. Kom dan NIET naar de volgende dagen Universeel Zijn. Het was vandaag voelbaar, zichtbaar en hoorbaar in al mijn cellen. Prachtige dag. Intens verdiepend . Als je dit een volgende keer NIET wilt missen, kom dan WEL.

"WOW! Duidelijk, begrijpelijk en onmiddellijk toepasbaar in je leven. Je wordt min of meer in de  goede richting gezet en van daaruit kun je jezelf verder ontwikkelen."

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en ging er blanco in. Deze dag is boven alles uitgestegen. Heel duidelijk, begrijpelijk en onmiddellijk toepasbaar in je leven. Je wordt min of meer in de  goede richting gezet en van daaruit kun je jezelf verder ontwikkelen. Chapeau en veel dank.

ONZE DEELNEMERS ZEGGEN

"In 1 woord: schitterend! Leerzame kennis, praktijkgericht en diepgaand ervaren van frequenties".

Over  Subtiel Meesterschap De Reünie

"Deze dag was in 1 woord: schitterend! Leerzame kennis maar vooral praktijkgericht, diepgaand voelen van frequenties van de ziel, ervaren."

In iets meer woorden; Hoge energie, sterke voeling met de vier verschillende zielenlagen waar ik een heel duidelijk beeld en gevoel bij kreeg. Krachtige energie van oer-vertrouwen. In 3-tallen samenwerken aan een helingsproces versterkt enorm en is sterk helend. Tevens was het heel leerzaam om elkaar zo aan het werk te zien en elkaar te inspireren. 

"Wat op deze dag voelbaar is, is een diep gevoel van verbondenheid en liefde. Alsof de mist wat is opgetrokken kun je scherper waarnemen wat er bij een ander en bij jezelf speelt."

De dag was weer bijzonder inspirerend. Met bijzondere mensen, zowel begeleiders als deelnemers, die allemaal over fijngevoelige kwaliteiten beschikken. Ik vind het altijd weer wonderlijk, en op de een of andere manier ook bevestigend voor wat ik zelf (altijd al) meen te weten, hoe dit voor mij werkt. Ik zat vandaag weer samen met het levende bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde.

"Een fijne, informatieve, interactieve dag die tools geeft om meer en meer afgestemd en ‘lichtvol’ te zijn en te werken."

Prettig om afwisselend te luisteren, opnemen, bewust te worden en te proberen, oefenen en ervaren. Een fijne ruimte en een mooie afwisseling tussen pauze en met elkaar werken. Het was voor mij een dag waar heel mooi voortgebouwd werd op de Subtiel Meesterschapdagen. Met de aanvullingen van OERvertrouwen, de zielenlagen en het samen oefenen.

Laat een review achter
Deel je ervaringen met anderen
Beoordeel onze diensten
SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig

Bedankt voor het delen van je review!

bottom of page