top of page
shutterstock_2188203609.jpg

Universeel Zijn

Verdiepingsdagen

Volop Leven vanuit wie jij Bent

De reeks Universeel Zijn brengt los te boeken Verdiepingsdagen met grootse inzichten. We nodigen je uit om een grote stap richting ‘Ik Ben’ te maken en van daaruit naar ‘Wij Zijn’. Je ervaart in deze dagen een diepe verankering van je vermogens, verdere groei en een sprong naar Universeel Zijn.

De reeks bestaat uit drie thema's die steeds terugkeren. De dagen zijn geschikt voor iedereen: om iedere dag te groeien in het omarmen van de leiding vanuit je hoogste Wijsheid.

SM_UZ copy.jpg

Over Universeel ZIJN

Thema 1: wie zijn we echt?

Thema 2: waar bewegen we naartoe?

Thema 3: Ons ZIJN in de samenleving

Tijden: 10:00 - 17.30u

Prijs: €190 per dag

Locatie: Arcturus, Kessel (BE)

                 Zuiderlicht, Breda (NL)

Vrouw op het strand

Transformatie is in feite niets anders
dan een verandering van perspectief

Flower LHH.png

Universeel ZIJN 

Programma

Het programma biedt een mooie afwisseling van theorie, praktijk en bezinning. Vanuit je bewustzijns-ontwikkeling gaat een wereld aan innerlijke kracht open, waarmee jouw stuurkracht op geluk en gezondheid voor jezelf en je naasten enorm toeneemt.

De reeks Universeel ZIJN bestaat uit drie thema's die steeds terugkeren. Je kunt een losse dag boeken, of de reeks en de dagen in je eigen tempo volgen. 

Flower LHH.png

Thema 1

Wie zijn we écht?

Over ons Oorspronkelijk ZIJN

'I am loving awareness' is de mantra die deze dag centraal staat: zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt als vanuit het daadwerkelijk diepe beleven van deze mantra. Zoals Laszlo zegt: 'We zijn een oneindig bewustzijn, gekoppeld an een eindig lichaam.' Op het eind van de dag loop je met een verdiept inzicht in en met verfijndere feeling met het fenomeen bewustzijn naar buiten.

Thema 2

Waar bewegen we naartoe?

Over de inherente stroom van ons ZIJN

Zoals je diep van binnen kan voelen, bevestigen ook de universele wetten dat de gehele schepping zich in een transformatie richting harmonie van Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid beweegt. Tijdens deze dag nemen we je mee in de logica achter die transformatie en ervaar je welke plek jij daarin, vanuit de fysieke wereld, inneemt.

Thema 3

Ons ZIJN in de samenleving

Aan het stuur van transformatie staan
Hoe meer jouw ZIJN resoneert met Vreugde en Liefde, hoe groter het effect op jouw omgeving is. Met deze innerlijke groei kan je meer verantwoordelijkheid nemen, zoals voor het transformeren van collectieve ideeën over etniciteit, nietigheid, man-vrouw patronen, schaamte, vrijheid, enz. Na deze dag begrijp je het effect van collectieve ideeën en krijg je regie op de verandering die je de wereld gunt.

Het werk- en denkniveau van de opleiding is HBO. Alle opleidingen en trainingen van Subtiel Meesterschap zijn erkend door Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

ONZE DEELNEMERS ZEGGEN

"Een prachtige verdieping in mezelf, een rijke vibratie in mijn cellen en een doorbraak in gedrag vanuit Eenheid".

Praktische informatie

 

Thema 1: Wie zijn we écht? 11 september (NL)
Thema 2: Waar bewegen we naartoe? 8 oktober (NL)
Thema 3: Ons ZIJN in de samenleving. 5 november (NL)

 

Tijden: 10.00 - 17:30u. 
Locatie: Arcturus, Kessel (BE), Zuiderlicht, Breda (NL)
Prijs: 
inclusief lesmateriaal:  € 190,- per dag.
 

Info en aanmelden
bottom of page